Waardbouw Kalkzandsteen
Projecten

PROJECTEN

In ons portfolio hieronder geven we u graag een inkijk in een aantal van onze projecten.
Volg Waardbouw op LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. Klik op het LinkedIn-logo            om direct naar onze pagina te gaan.

Woning de Waard


Wanneer je 18 jaar in het vak zit, zijn er al heel wat lijmboekjes voorbij gekomen. Deze keer één met de eigen naam: woning De Waard! Met dank aan Heteren Kalkzandsteen voor de complete ruwbouw.

Project Delft (2)


Na ook het lijmen van de laatste verdieping, is ook dit project weer naar tevredenheid afgerond. Zie ook bericht hieronder.

Stadswoningen Papeterspad Dordrecht


Waardbouw verzorgde het lijmwerk van de statige stadwoningen die gebouwd worden in Dordrecht. Mooi om te bouwen aan dit bijzondere project op een heel mooie locatie.

Groot project in Delft


In Delft worden meerdere woningen en appartementen naast elkaar gebouwd. Hierbij waren 3 verschillende aannemers betrokken, namelijk Batenburg Bouw & Ontwikkeling, Aannemingsbedrijf Granneman BV en bouwbedrijf Damsteegt.

Project Puttershoek


Een mooi project in Puttershoek. Na ons lijmwerk klaar om de vloer op te leggen. In totaal worden hier 38 woningen gerealiseerd. Deze opdracht is uitgevoerd voor Heteren kalkzandsteen en SVL Metselwerken!

Rijwoningen Patersweg Dordrecht


Waardbouw verzorgde het lijmwerk van 9 mooie rijwoningen aan de Patersweg te Dordrecht. Deze woningen vormen samen met de stadswoningen aan het Papeterspad één project.

Woningen Reeuwijk


In Reeuwijk bouwden we mee aan een project van 20 nieuwe woningen. Weer zo'n mooi project met prachtig resultaat.

Project 54 woningen Den Haag


In opdracht van Heteren Kalkzandsteen mogen wij het lijmwerk verzorgen op dit schitterende project. Van het project met de naam 'Finest of Ockenburgh, lijmen wij de 54 grondgebonden woningen. 

BeBo-woningen Sliedrecht


Waardbouw werkte samen met HR-Bouw aan 9 BeBo-woningen in Sliedrecht, Staatsliedenbuurt. Een mooie samenwerking die leidt tot een mooi resultaat!

Havenwoningen Reeuwijk


Dankzij de blokkenlijmers van Waardbouw, verschenen in het najaar van 2019 de contouren van 20 nieuwe havenwoningen in Reeuwijk.

Ook zo'n mooi project? Vraag nu direct een offerte op! →